Які рішення прийняли виконкомівці на черговому засіданні?


28.06.2022
ПОШИРИТИ

28 червня відбулося засідання виконавчого комітету Червоноградської міської ради. Члени виконкому погодили зміни до тимчасового договору про організацію пасажирських перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування - йдеться про маршрути Червоноград-Волсвин, Червоноград-Борятин, Червоноград-Острів. Відтак передбачено після завершення дії воєнного стану в стислі терміни визначити перевізника на цих маршрутах.

У зв’язку із прогнозовано низькою наповненістю закладів дошкільної освіти в Гірнику та Волсвині у літній період прийнято рішення про тимчасове призупинення їх роботи на цей час. Рішення погоджене із батьківськими комітетами цих освітніх закладів.

На прохання адміністрації Червоноградської міської лікарні члени виконкому розглянули питання “Про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються КП “Центральна міська лікарня Червоноградської міської ради” (платні огляди). Як зауважила заступниця міського голови Надія Земницька, зумовлено це збільшенням індексу інфляції і зростанням розміру заробітної плати медичних працівників. З 1 січня лікарі отримуватимуть зарплату на рівні 20 000 грн, молодші спеціалісти – 13 000 грн.

Ознайомитись із новими тарифами на платні медичні послуги можна за посиланням  https://www.chg.gov.ua/proekty-rishen-vykonkomu/CHG-4774


Категорії

Новини

Останні новини

18.04.2024
19 квітня в громаді День жалоби

У зв’язку з загибеллю під час виконання бойового завдання в російсько-українській війні Ленька Олега Юрійовича 19 квітня в Червоноградській громаді оголошено День жалоби.

18.04.2024
Для матерів Героїв організували майстер-клас з писанкарства

Для матерів загиблих, зниклих безвісти та полонених Героїв волонтери Благодійної організації “Благодійний фонд Козицького” в рамках мистецького проєкту «Ми і світ» організували майстер-клас з писанкарства. Долучилися до благочинного заходу і майстрині червоноградського товариства «Прозерок».

18.04.2024
Гірка звістка для громади

11 квітня на Донеччині у бою за Україну, за свободу й незалежність кожного з нас загинув Герой Ленько Олег Юрійович 1969 року народження.