Їх руки зігрівають наших захисників на передовій.


23.11.2022
ПОШИРИТИ


   Матеріал для маскувальних сіток, нитки та робочі руки потребують волонтерки - працівниці Червоноградська публічна бібліотека.
   «Пройшов майже місяць, як ми відновили в’язання теплих шкарпеток для наших славних захисників. Звітуємо про перші сто пар, які в різні способи відправлялись і ще будемо відправляти на фронт. І знову кличемо до нашої волонтерської групи інших небайдужих, бо хто, як не ми, українці, допоможе, зігріє, закриє від ворога» - написали волонтерки на сторінці книгозбірні.
   Відтак, якщо ви маєте можливість, час і бажання допомогти, долучайтесь до волонтерської спільноти Червоноградської публічної бібліотеки. Матеріали можна приносити в книгозбірню за адресою вул. Бандери, 11.
Тел.: (03249) 3-19-05

Категорії

Новини

Останні новини

18.04.2024
19 квітня в громаді День жалоби

У зв’язку з загибеллю під час виконання бойового завдання в російсько-українській війні Ленька Олега Юрійовича 19 квітня в Червоноградській громаді оголошено День жалоби.

18.04.2024
Для матерів Героїв організували майстер-клас з писанкарства

Для матерів загиблих, зниклих безвісти та полонених Героїв волонтери Благодійної організації “Благодійний фонд Козицького” в рамках мистецького проєкту «Ми і світ» організували майстер-клас з писанкарства. Долучилися до благочинного заходу і майстрині червоноградського товариства «Прозерок».

18.04.2024
Гірка звістка для громади

11 квітня на Донеччині у бою за Україну, за свободу й незалежність кожного з нас загинув Герой Ленько Олег Юрійович 1969 року народження.