Мистецька зустріч в Палаці Потоцьких.


24.11.2022
ПОШИРИТИ


   27 листопада 2022 року о 13 годині Червоноградська філія Львівського музею історії релігії (палац Потоцьких) Музей історії релігії (Палац Потоцьких) в рамках програми «Музейна поетична та пісенна терапія» запрошує на мистецьку зустріч (за підтримки голови Львівської обласної ради п. Ірини Гримак).
   Учасники зустрічі:
  • Микола Мох – актор та волонтер із м. Харкова. Пан Микола пропрацював у харківському державному академічному драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка. З перших днів Майдану ходив майже щодня до пам'ятника Шевченку, читав вірші Кобзаря, Стуса, Симоненка. Зараз він на заслуженому відпочинку, але бере участь у волонтерських проектах: їздить з концертами на передову, зустрічається з пораненими бійцями в госпіталі, організовує культурні програми. У 2018 році волонтер отримав заслужену нагороду – вищу відзнаку Всеукраїнського об'єднання громадян «Країна» орден «За розбудову України». Митець вже вдруге завітає до м. Червонограда.
  • студентки Львівського національного університету імені Івана Франка факультету «Культура і мистецтво», вокалістки п. Марія Витрикуш, п. Тетяна Притулка та п. Інна Кулеба.
   На Вас чекає неймовірна мандрівка у світ поетично-пісенної творчості українського народу.

Категорії

Новини

Останні новини

18.04.2024
19 квітня в громаді День жалоби

У зв’язку з загибеллю під час виконання бойового завдання в російсько-українській війні Ленька Олега Юрійовича 19 квітня в Червоноградській громаді оголошено День жалоби.

18.04.2024
Для матерів Героїв організували майстер-клас з писанкарства

Для матерів загиблих, зниклих безвісти та полонених Героїв волонтери Благодійної організації “Благодійний фонд Козицького” в рамках мистецького проєкту «Ми і світ» організували майстер-клас з писанкарства. Долучилися до благочинного заходу і майстрині червоноградського товариства «Прозерок».

18.04.2024
Гірка звістка для громади

11 квітня на Донеччині у бою за Україну, за свободу й незалежність кожного з нас загинув Герой Ленько Олег Юрійович 1969 року народження.