Громада знову втрачає найкращих...


26.05.2023
ПОШИРИТИ


◾25 травня у Головному військово-медичному центрі в Києві помер Герой Бойчук Юрій Яремович, 1986 року народження. Не вистачить жодних слів, аби розрадити близьких та рідних Героя у невимовному горі. Схиляємо голови у скорботі й розділяємо біль утрати, адже Воїн віддав за кожного з нас найдорожче - власне життя.
◾ Завтра, 27 травня, о 13:00 у церкві св. Варвари відбудеться чин похорону. Просимо громаду достойно провести Героя в останню путь і віддати належну шану. Поховають Воїна на Алеї Слави на Бендюзькому кладовищі.
 
Світла пам’ять і вічна слава...

Категорії

Новини

Останні новини

18.04.2024
Для матерів Героїв організували майстер-клас з писанкарства

Для матерів загиблих, зниклих безвісти та полонених Героїв волонтери Благодійної організації “Благодійний фонд Козицького” в рамках мистецького проєкту «Ми і світ» організували майстер-клас з писанкарства. Долучилися до благочинного заходу і майстрині червоноградського товариства «Прозерок».

18.04.2024
Гірка звістка для громади

11 квітня на Донеччині у бою за Україну, за свободу й незалежність кожного з нас загинув Герой Ленько Олег Юрійович 1969 року народження.

17.04.2024
Переможницею конкурсу на посаду директора комунального підприємства «Червоноградська міська стоматологічна поліклініка» стала Олеся Холявінська.

Сьогодні, 17 квітня, відбувся конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Червоноградська міська стоматологічна поліклініка». Єдиною кандидатурою, яка подала необхідні документи і взяла участь у конкурсі була діюча директорка закладу Олеся Холявінська. За час керівництва Олесі Холявінської з 2017 до 2023 року в міській стоматології проведено капітальний та поточний ремонт лікарських кабінетів, санвузла, коридору, приміщення рецепції, облаштовано сходову клітку та пандус, утеплено частину фасаду, а з метою економії коштів заклад перейшов з центрального опалення на індивідуальне.