Запрацювала «Платформа допомоги врятованим»


16.04.2024
ПОШИРИТИ

Платформа допомоги врятованим – це онлайн-майданчик, на якому зібрані актуальні можливості, інструменти допомоги та контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від війни. Тут ви знайдете урядові сервіси та ініціативи, створені у партнерстві з громадськими та міжнародними організаціям

Ознайомитись із інструментами платформи можна за посиланням https://www.help-platform.in.ua/


Категорії

Новини

Останні новини

17.05.2024
18 травня в Червоноградській громаді День жалоби

У зв’язку з загибеллю під час виконання бойового завдання в російсько-українській війні Крохмаля Богдана Володимировича, 18 травня в Червоноградській громаді оголошено День жалоби.

17.05.2024
Вітаємо стипендіатів Червоноградської міської ради-2024!

16 травня відбулася урочиста церемонія нагородження стипендіатів Червоноградської міської ради. Цьогоріч 46 учнів отримали винагороду за власні старання та високі здобутки у навчанні. Діти посіли призові місця в обласних та всеукраїнських олімпіадах, мовних конкурсах імені Тараса Шевченка та імені Петра Яцика, конкурсах-захистах учнівських наукових робіт.

16.05.2024
Переможницею конкурсу на посаду директора комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Червонограда» стала Анна Ярмола

Сьогодні, 16 травня, відбувся конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Червонограда». Єдиною кандидатурою, яка подала необхідні документи і взяла участь у конкурсі була діюча директорка закладу Анна Ярмола. За час керівництва Анни Ярмоли з 2018 до 2023 року ЦПМСД став першим закладом в області, який уклав угоду з Національною службою здоров’я України. Окрім того та за кількістю підписаних декларацій з пацієнтами та за обсягом фінансування червоноградська первинка увійшла до топ-10 закладів в Україні.